cover

Automaat rijles bij Rijschool Loef

­Een autorijbewijs hebben is leuk, erg praktisch en eigenlijk bijna onmisbaar. Het zorgt ervoor dat je altijd, overal heen kunt. Alleen, autorijden is meer dan een auto kunnen bedienen. Het gaat om verkeersinzicht en inspelen op de actuele verkeerssituatie. Rijschool Loef helpt je graag.

Automaat rijlessen bij Rijschool Loef

Heb jij geen mogelijkheid om te schakelen of rijd je liever in een automaat? Wij hebben een speciale rijopleiding voor het rijden in een automaat. Als jij je rijexamen hebt afgelegd mag je daarna niet in een schakelauto rijden. Echter, steeds meer auto’s zijn voorzien van een automaat en dit zal in de toekomst verder toenemen.

Automaat rijles bij Rijschool Loef

  • In een automaat heb je minder handelingen waardoor je meer ontspannen achter het stuur zit
  • Steeds meer auto’s worden standaard uitgerust als automaat
  • Ook mensen met een beperking aan hun linkerbeen kunnen rijles krijgen in een automaat

Naast de besparing op verbruikskosten (een automaat verbruikt minder) kun je door rijles in een automaat ook aanzienlijk besparen op je rijleskosten. We kunnen het schakelonderdeel overslaan waardoor je hoogstwaarschijnlijk minder tijd kwijt bent aan de rijlessen.

Autorijlessen automaat bij Rijschool Loef

Wil jij besparen op je rijleskosten en voordelig en snel je rijbewijs halen voor een automaat? Schrijf je dan snel in voor rijles bij Rijschool Loef. Wij werken onder andere in Woudenberg, Driebergen, Maarn en Scherpenzeel.

Gratis proefles

Zin om te beginnen? Vraag een gratis proefles aan!

Aanvragen