cover

Over Rijschool Loef

Over Rijschool Loef
Natuurlijk wil je weten wie jij als instructeur krijgt. Ik ben Casper Loef, fulltime rij-instructeur vanaf 2009. Sinds 2015 ben ik zelfstandig werkzaam onder de naam Rijschool Loef in de omgeving Woudenberg, Leersum, Scherpenzeel, Maarn en Maarsbergen.

Ik heb mij in de afgelopen jaren extra verdiept in faalangst in het verkeer door middel van cursussen en in de praktijk. Zo kun je ook met faalangst bij mij terecht.

Wat je leert
Niet alleen de bediening van de auto is belangrijk, maar vooral ook verkeersinzicht. Samen zorgen we ervoor dat je die twee aspecten van het autorijden onder de knie krijgt. Zodat je uiteindelijk zelfstandig de weg op kunt gaan. Als we allebei het gevoel hebben dat jij er klaar voor bent, dan mag je rijexamen doen. De examens vinden plaats in Leusden.

Waarin je rijdt
Je lest in een Witte Volkswagen Golf 7 uit 2013, destijds nieuw gekocht. Het is een auto die gemakkelijk rijdt en licht stuurt. Met een goed gevormd stuur dat lekker vasthoudt, een perfect zicht rondom de auto en een leren interieur dat heerlijk zit. Kortom, een ideale lesauto.


Ook Rijschool Loef:

1. Snel leren
Bij Rijschool Loef duren de lessen normaal gesproken 120 minuten. Waarom? Omdat je binnen die tijd de meeste vooruitgang boekt en dus het snelst leert.

2. Persoonlijke aandacht
Bij mij hoef je nooit andere leerlingen te halen en te brengen. Omdat ik het belangrijk vind dat jij de aandacht krijgt die je verdient. Bij mij rijd je dus de volledige 120 minuten alleen. Je betaalt alleen voor de tijd waarin je zelf rijdt.

3. Rijden wanneer het jou uitkomt
Plan zelf je les in via het online-planningssysteem. Zo bepaal je dus zelf hoe vaak per week je rijdt en hoe snel je dat felbegeerde rijbewijs haalt.

Gratis proefles

Zin om te beginnen? Vraag een gratis proefles aan!

Aanvragen