Close
Slider

Over rijschool Loef

Wat je leert
Niet alleen de bediening van de auto is belangrijk, maar vooral ook verkeersinzicht. Samen zorgen we ervoor dat je die twee aspecten van het autorijden onder de knie krijgt, zodat je uiteindelijk zelfstandig de weg op kunt gaan.Als we allebei het gevoel hebben dat jij er klaar voor bent, dan mag je rijexamen doen. De examens vinden plaats in Leusden.

Onze lesauto’s
Je lest in één van de volgende auto’s

Alfa Romeo Giulia

Toen de Giulia uitkwam in 2016 is hij uitgeroepen tot de mooiste auto van het jaar. De journalisten schreven het volgende: Het is een auto die gemakkelijk rijdt, licht en direct stuurt. Met een goed gevormd stuur dat lekker vasthoudt, een perfect zicht rondom de auto en een leren interieur dat heerlijk zit. Kortom, een ideale lesauto.

Volvo V40

Comfortabele auto met heerlijke stoelen. Dit is typerend voor Volvo, want hun stoelen worden al jaren als beste op de markt geroemd. Niet voor niets dat veel rijscholen met deze auto lesgeven, want zowel voor de instructeur als voor de leerling is dit een fijne auto om in te leren rijden.

Volkswagen Golf GTE

Deze prachtige Golf  GTE is een automaat en is niet alleen daarom heel bijzonder. Dit is namelijk niet gewoon een auto met benzinemotor maar een plug in hybride. Dat betekent dat de auto ook door een elektro motor wordt aangedreven. Dit is goed voor het milieu en verbetert het rijcomfort. 

De voordelen van Rijschool Loef:

1. Rijden wanneer het jou uitkomt

Je krijgt van ons een inlogcode voor De Rijbewijsapp. Via deze app kun je zelf je lessen inplannen op de momenten waarop jou dat uitkomt!

2. Snel leren

Bij Rijschool Loef duren de lessen normaal gesproken 120 minuten. Waarom? Omdat je binnen die tijd de meeste vooruitgang boekt en dus het snelst leert.

3. Leuke lessen

Klinkt als vanzelf sprekend en zo is het bij ons ook. Wij geven met veel plezier, enthousiasme en passie onze rijlessen.

4. Gratis rijles verdienen

Als iemand via jou de rijopleiding bij ons komt volgen, dan krijg je een gratis rijles van 120 minuten!

5. Bovag

Wij zijn aangesloten bij de Bovag als kwaliteitskeurmerk en voor extra garanties.

6. Hoog slagingspercentage!

Onze Instructeurs

Casper Loef

Al op jonge leeftijd had ik grote interesse voor auto’s en het duurde dan ook niet lang of ik herkende nagenoeg alle merken en type auto’s. Mijn eigen rijlessen vond ik dan ook altijd erg leuk en ik genoot ervan om zelf te mogen rijden.

Al snel na het behalen van mijn rijbewijs ging ik als taxichauffeur het hele land door, waarbij ik in het bijzonder genoot van de sociale contacten. Op een dag werd ik getipt op het vak rijinstructeur en ben ik me daar in gaan verdiepen. De combinatie van werken met jonge mensen en auto’s sprak me aan in dit beroep.

Sinds 2009 mag ik dit prachtige beroep uitvoeren. Ik vind het een leuke uitdaging om iemand aan zijn rijbewijs te helpen en daarmee iets mee te geven voor de rest van zijn leven. Ik vind het dan ook bijzonder leuk om een oud-leerling in zijn eigen auto weer tegen te komen!

Robert Beukens

Vroeger heb ik altijd met veel plezier de rijlessen gevolgd. Ik heb een passie voor autorijden en vind het leuk om mensen nieuwe dingen aan te leren.

Daarom heb ik ervoor gekozen om rijinstructeur te worden. Sinds 2018 ben ik instructeur bij Rijschool Loef en geef met veel plezier rijles!