Close
Slider

Over Rijschool Loef:

In 2009 nam ik de stap om de opleiding tot rijinstructeur te doen, na een half jaar leren, trainen en diverse examens afgelegd te hebben mocht ik mezelf rijinstructeur noemen. Tot eind 2015 ben ik als franchiser voor een rijschool hier uit Woudenberg werkzaam geweest. Vanaf dat moment de grote stap genomen om helemaal voor mezelf aan de slag te gaan. In het begin best spannend of er genoeg mensen komen rijden, of ze tevreden zijn en of alles wat eromheen komt goed loopt. 2016 was een droom start geworden, vanaf het eerste moment kwamen broertjes, zusjes en vrienden van leerlingen bij mij lessen en de slagings resultaten waren erg positief. Nu een aantal jaren verder geniet ik nog steeds van het les geven en het contact met jongeren in de auto. Zo bijzonder dat je iemand iets mee geeft voor de rest van hun leven, en dat je daar een belangrijke rol in speelt als instructeur. Door de jaren heen heb ik ook andere instructeurs mogen helpen tijdens hun stage periode, ook erg leerzaam. 

 

Door de aanhoudende drukte werd het tijd om te kijken voor een 2deinstructeur. Daarvoor zocht ik een persoon met bijzondere kwaliteiten en het liefst in de buurt. Hoe je die juiste persoon vind is lastig want een online vacature zetten levert vaak niet de beste resultaten op. Daar zijn over het algemeen mensen actief die elders niet aan het werk kunnen(ondanks dat rijschool land het behoorlijk druk heeft). Bij toeval kwam ik in contact met een neef van een leerling en woonde ook in Woudenberg. Na zijn stage bij mij gedaan te hebben hebben we besloten samen te gaan werken. Nieuwe uitdagingen gaan we nu dus samen aan en we wisselen met regelmaat leerlingen uit die richting examen gaan. Zo zorgen we er onder andere voor dat iedereen zo goed mogelijk voorbereid is.

 

Wat je leert


Niet alleen de bediening van de auto is belangrijk, maar vooral ook verkeersinzicht. Samen zorgen we ervoor dat je die twee aspecten van het autorijden onder de knie krijgt, zodat je uiteindelijk zelfstandig de weg op kunt gaan. Als we allebei het gevoel hebben dat jij er klaar voor bent, dan mag je rijexamen doen. De examens vinden plaats in Leusden.

 

1. Rijden wanneer het jou uitkomt

Je krijgt van ons een inlogcode voor De Rijbewijsapp. Via deze app kun je zelf je lessen inplannen op de momenten waarop jou dat uitkomt!

2. Snel leren

Bij Rijschool Loef duren de lessen normaal gesproken 120 minuten. Waarom? Omdat je binnen die tijd de meeste vooruitgang boekt en dus het snelst leert.

3. Leuke lessen

Klinkt als vanzelf sprekend en zo is het bij ons ook. Wij geven met veel plezier, enthousiasme en passie onze rijlessen.

4. Gratis rijles verdienen

Als iemand via jou de rijopleiding bij ons komt volgen, dan krijg je een gratis rijles van 120 minuten!

5. Bovag

Wij zijn aangesloten bij de Bovag als kwaliteitskeurmerk en voor extra garanties.

6. Hoog slagingspercentage!

Onze Instructeurs

Casper Loef

Al op jonge leeftijd had ik grote interesse voor auto’s en het duurde dan ook niet lang of ik herkende nagenoeg alle merken en type auto’s. Mijn eigen rijlessen vond ik dan ook altijd erg leuk en ik genoot ervan om zelf te mogen rijden.

Al snel na het behalen van mijn rijbewijs ging ik als taxichauffeur het hele land door, waarbij ik in het bijzonder genoot van de sociale contacten. Op een dag werd ik getipt op het vak rijinstructeur en ben ik me daar in gaan verdiepen. De combinatie van werken met jonge mensen en auto’s sprak me aan in dit beroep.

Sinds 2009 mag ik dit prachtige beroep uitvoeren. Ik vind het een leuke uitdaging om iemand aan zijn rijbewijs te helpen en daarmee iets mee te geven voor de rest van zijn leven. Ik vind het dan ook bijzonder leuk om een oud-leerling in zijn eigen auto weer tegen te komen!

Robert Beukens

Vroeger heb ik altijd met veel plezier de rijlessen gevolgd. Ik heb een passie voor autorijden en vind het leuk om mensen nieuwe dingen aan te leren.

Daarom heb ik ervoor gekozen om rijinstructeur te worden. Sinds 2018 ben ik instructeur bij Rijschool Loef en geef met veel plezier rijles!
× Hoe kan ik je helpen?