Close
Slider

Automaat Rijles

Heb jij geen mogelijkheid om te schakelen of rijd je liever in een automaat? 

Hiervoor hebben wij een speciale rijopleiding. In een automaat heb je minder handelingen tegelijk omdat je niet hoeft te schakelen.


Hierdoor zit je meer ontspannen achter het stuur en heb je meer aandacht voor het verkeer. Voor mensen met bepaalde beperkingen, bijvoorbeeld aan hun been, is het mogelijk om in een automaat toch te leren autorijden.

Als jij je rijexamen hebt afgelegd mag je daarna niet in een schakelauto rijden. Echter, steeds meer auto’s zijn voorzien van een automaat en dit zal in de toekomst alleen maar verder toenemen.

De Lessen

De lessen worden gegeven in blokken van 2 uur, in deze tijd is bewezen dat het leer effect het grootst is. Je wordt thuis opgehaald en we zetten je weer thuis af, er worden geen taxi ritjes gereden. Ofwel dat je een ander ophaalt en die jou vervolgens weer thuis brengt. De lestijd is daardoor dus ook echt lestijd. 

We zullen tijdens de lessen ook eens een bezoek brengen aan andere grote steden zoals Arnhem en Utrecht. Dit lijkt wellicht nog spannend maar zal tegen die tijd erg leuk en leerzaam zijn.

Door middel van tekeningen en plaatjes proberen we de praktijk duidelijk te maken. Anno deze tijd is technologie ook in de lesauto steeds meer van toepassing. Wij maken ook gebruik van een dashcam en mobiele telefoon met bijvoorbeeld Streetview om je alles zo duidelijk mogelijk te maken.

× Hoe kan ik je helpen?